De ultieme kussenhoesgids (niet echt, maar we zullen het proberen!)

Gepubliceerd op 30 juni 2021 om 11:18

Dus wil je je woonruimte opfrissen? Het er wat vrolijker en vrolijker uit laten zien? Dan weet je dat je die kussenhoezen moet vervangen -- maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Er is zoveel om uit te kiezen als het gaat om kussenhoezen, dat het gemakkelijk is om overweldigd te raken. Onze ultieme kussenhoesgids zal proberen te helpen.

Vijf eenvoudige stappen om het kiezen van die nieuwe kussenhoezen makkelijker te maken!

 

1) Kies een kleurenpalet en houd je eraan -- dezelfde tint of complementaire tinten

2) Kies een symmetrische opstelling in plaats van verschillende stijlen en patronen

3) Een goede formule is: een kleine print+een grote print+een effen (or solid color)

Je drukke/grote afdruk moet op je grootste kussens staan ​​of het kussen dat vooraan en in het midden ligt, omdat deze print meestal niet alleen de toon zet voor je kussenopstelling, maar ook voor de rest van je kamer. Plaids en strepen werken goed als kleine/eenvoudige prints.

4) De kussens moeten naar de binnenkant van de bank kleiner worden. Visueel gezien moeten je grootste kussens in de uiterste hoeken zitten en je kleinere kussen aan de binnenkant.

5) Onthoud dat kussens bedoeld zijn om comfort aan uw bank toe te voegen, dus ga niet overboard! Het is niet nodig om een ​​bank met kussens op te stapelen - als je denkt dat je er te veel hebt, neem er dan een of twee weg.

Dat is de gids... dus ga nu je kussenhoezen kiezen :))